מאפים ופשטידות

מאפים פשטידות וקישים הם המאכלים החבבים על הישראלים. פשטידה היא תמיד תוספת נפלאה לכל ארוחה וכולנו התרגלנו שתמיד אוכלים עם לחם או מאפה. כאן תמצוא מתכונים שונים המתבצעים באפיה חלקם מבוססים רק בצק וחלקם כמו הפשטידות כוללים תוספות שהופכות אותם למעדן.

קלצונה

קלצ'ונה הוא מאכל איטלקי, מעין פיצה הפוכה – נוגים לעשות אותה בצורה של חצי סהר עם מילוי פנימי. המתכון הבא הוא אותה הגרסה רק בצ...

מתכון לחצ'פורי גבינות

שנים רבות מכרו לנו חצ'פורי במאפיות שנמצאו לרוב בתחנה המרכזית של הערים. קצת היה קשה להבין שמדובר בחצ'פורי כיוון שהוא נעשה באות...

כופתאות תפוחי אדמה ממולאות במחית כבד קצוץ וקוביות נקניק מעושן

הכנת מחית הכבד: את הבצל חותכים לרצועות דקות, ואת הכבדים מנקים ומיבשים בנייר ניגוב. במחבת רחבה מת...

פיצה מעולה

הכנת הבצק: שמים את הקמח, השמן, הסוכר ,המלח והשמרים בקערה ומוסיפים את המים הפושרים בהדרגה תוך כדי לישת הבצק עד אשר הבצק ה...

לביבות תפוחי עץ

סוחטים היטב את תפוחי העץ (בעזרת הידיים), מעבירים לקערה יבשה. לתוך קערת התפוחים מוסיפים את יתרת המרכיבים, מערבבים היטב. ...

לביבות קישואים

סוחטים את הקישואים בידיים ומעבירים לקערה יבשה. מוסיפים לקערה את כל המרכיבים ובוחשים היטב. יוצרים לביבות, מניחים על תבני...

טוויל (מאפה) תותים עם קרם קוקוס

הטוויל; בקערה מערבבים את כל מרכיבי מאפה הטוויל למסה אחידה, מוסיפים חמאה, מקררים שעתיים במקרר על משטח עבודה משטחים 4 מנו...

כיסוני בשר בוכריים

בסיר מחממים שמן עם שומן כבש, מטגנים בשמן את הבצל תוך כדי בחישה. מוסיפים שום, קימל, תבלינים ומאדים כרבע שעה, מסירים מהאש...

קיש טונה

בצק; בקערת המיקסר מערבבים קמח, פרמזן מוסיפים קוביות חמאה מוסיפים ביצה ומעבדים היטב עד לקבלת בצק אחיד בתוספת מים. מרדדים א...

טוסט נקניק

פורסים מהלחם פרוסות עבות, את פרוסות הלחם מניחים על משטח עבודה, קורצים במרכזן בעזרת כוס חור ומורחים בנדיבות ברוטב פסטו. ב...

סבנה מאפה עם שמן זית

במחבת עם מעט שמן זית מטגנים בצל עד לשקיפות, מוסיפים צרור עלי תרד קצוצים וממשיכים לטגן כ-3-4 דקות. בקערה שמים קמח, שמרים, ...

סיגרים במילוי גבינה ואפרסקים

בקערה מערבבים את מרכיבי המלית, עובדים בזריזות כדי שהמלית לא תפריש נוזלים. על משטח עבודה פורסים את עלה הפילו, מברישים בחמאה...

לזניה ירקות וגבינה

חולטים את הברוקולי במים רותחים עם מלח ומסננים. במחבת עם שמן מאדים את הבצל מוסיפים פלפלים, פטריות, מתבלים ומקפיצים כ-7 דקו...

מאפה חצילים ועגבניות

בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה מסדרים את החצילים והעגבניות זולפים מעל שמן, מתבלים במלח ופלפל וצולים בתנור שחומם מראש ל- 18...

פשטידת חצילים במיני גבינות

בקערה מערבבים מלח גס עם חצילים, מסדרים את החצילים על רשת מתאימה לתנור ומברישים בשמן. מחממים תנור ל- 220 מעלות על גריל זמ...

פשטידת תרד ואגוזים דלת קלוריות

במחבת עם מעט שמן מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה. מוסיפים תרד ופטרוזיליה, מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה. מעבירים לקערה מצנ...

קיש דלעת וגבינת רוקפור

שמים את כל מרכיבי הבצק להוציא חלמונים במעבד המזון מעבדים לפרורים, מוסיפים את החלמונים ומעבדים עד שנוצר בצק. מעבירים את הב...

סינייה תירס ובשר

תירס, בסיר עם שמן חם מטגנים את הבצל והשום, מוסיפים טימין וגרעיני התירס, מתבלים מוסיפים את הציר, מכסים את הסיר ומבשלים כ- 1...

עוגיות שקדים ודבש

בסיר שמים חמאה ושמנת, סוכר, דבש וקליפת לימון מבשלים תוך כדי ערבוב על להבה גבוהה עד לרתיחה, מסירים מהאש , מוסיפים שקדים וק...

לחמניות איכות עם קרם דבש ולימון

בקערת המערבל שמים סוכר, שמרים, ביצים וחלב ומערבלים, מוסיפים קמח ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים מלח וחמאה ממשיכים לער...

מאפינס גזר מפולפל

בקערה שמים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, קינמון ומלח, מערבבים לתערובת אחידה. בקערת המיקסר שמים ביצים, סוכר, תמצית וניל וש...

לביבות עם אוכמניות

בקערה גדולה שמים את כל מרכיבי הלביבות, מערבים היטב. במחבת עמוק יוצקים שמן, יוצרים בידיים כדורים קטנים משטחים אותם מעט ומ...

לביבות תפוחי אדמה ברוטב

בקערה מערבבים מים ,חומץ, ומלח, מוסיפים את קוביות הסלמון ומשהים במקרר למשך שעתיים. מסננים את הסלמון מהנוזלים מעבירים לקערה...

לביבות כרשה ואגוזים

מבשלים את הכרשה בסיר גדול עם מים עד לריכוך. מסננים היטב וסוחטים מעט ומעבירים לקערה מערבבים עם שאר המרכיבים עד לקבלת עיסה ...

פשטידת תפוחי אדמה נוסח שוודיה

במעבד מזון פורסים את הבטטה התפודים והבצל בדסקית הפריסה. מערבבים בקערית תבלינים שמנת וחלב. בתבנית פיירקס משומנת מסדרים...
1 2 3 4 5 6 7
באגף המאפים ופשטידות תמצאו 158 מתכונים, בחרו את המתכון המועדף ותהנו.