ממרחים ריבות חמוצים

מתכון לריבת שזיפים מופלאה וקלה להכנה

אומנם אנחנו בתחילתו של החורף אבל אין כמו פירות קיץ ויותר טוב מכך להמשיך ולהנות מהן גם בחורף.
וכאשר שולחים א...

גספאצ'ו אקזוטי

בקערה משרים את הלחם בחומץ ומים לדקה ומפוררים במזלג. את הירקות חותכים לחתיכות גדולות ומוסיפים את שאר המרכיבים במוט חשמלי א...

מחמצים נוסח יפן

500 גרם מלפפונים קטנים ומוצקים 1 כפית מלח גס 1 בצל ירוק חתוך ג'ינג'ר טרי 2 פלפלונים חריפים טריים 3 כפות חומץ אורז 5 כפ...

( רליש) מחמצים אמריקאים מסורתיים

בסיר עם מים מרתיחים את התירס, סלרי, פלפלים , מבשלים כדקה ומסננים, מחזירים לסיר. בוחשים סוכר, מלח, אבקת חרדל עם מעט מהחו...

חמוצים נוסח יפן

חוצים את המלפפונים לאורך וחותכים לקטעים של 2 ס"מ, זורים עליהם מלח,משהים כשעה, מסננים ושמים בקערה. את הבצל הירוק חותכים לג...

עגבניות שרי בתחמיץ

מרתיחים את המים עם המלח ומצננים. מניחים את העגבניות השרי השטופות בצנצנת, מוסיפים את יתרת המרכיבים, סוגרים ומניחים במקרר. ...

לימונים כבושים נוסח בנגאזי

משרים את הלימונים לילה במים כדי להוציא את המרירות . מנקים את הלימונים מעוקץ. מעבירים את הלימונים עם הקליפה, לסיר עם מים ו...

בצלצלים כבושים

קולפים את הבצלצלים, זורים עליהם מלח, משהים למשך הלילה. בסיר מבשלים את כל מרכיבי התחמיץ במשל רבע שעה. שוטפים את הבצלצלים ...

פלפלים צבעונים בתחמיץ

אופים את הפלפלים בתנור בחום של 190 מעלות, כחצי שעה, מניחים את הפלפלים החמים בשקית ניילון וסוגרים. לאחר כרבע שעה ניתן לה...

ריבת חצילונים בדבש

קולפים את החצילים ומשאירים את הכובע והגבעול, מנקבים במזלג. בסיר עם מים רותחים שמים את החצילונים, מלח , מבשלים 5 דקות ומסנ...

חצילים כבושים בטעם פיקנטי

בסיר מרתיחים מים וחומץ, מבשלים את פרוסות החצילים כחמש דקות. מצננים וחותכים לקוביות. חותכים את הירקות לקוביות, מוסיפים את ...

קרם שעועית לבנה - ממרח דל קלוריות

מבשלים את השעועית במשך שעתיים, שומרים את מי הבישול. בסיר עם שמן חם מטגנים את הבצל מוסיפים את השום, מוסיפים את השעועית המ...

ממרח זיתים שחורים

במעבד מזון או בעזרת מוט חשמלי מרסקים את כל המרכיבים, העיסה צריכה להיות יציבה אך לא קשה ניתן להוסיף שמן זית. מעבירים לצנצ...

כרוב כבוש

חותכים את הכרוב לשמיניות, שמים בצנצנת מעוקרת בתחתית מחצית מצרור על השמיר, מוסיפים את הכרוב, ומעל את המחצית הנותרת של השמיר. ...

בליני בטטה מטגנת עם ברוטב

בסיר עם מים מבשלים את הבטטות, מוסיפים מלח, מבשלים כחצי שעה או עד שהבטטות מתרככות. מסננים את הבטטות, מעבירים למעבד מזון מו...

קונפיטורת תות

תותים גדולים חוצים ל- 2 לאורך, את הקטנים משאירים שלמים. בסיר מניחים תותים סוכר, מיץ לימון, מרתיחים , ומנמיכים ללהבה בינוני...

קונפיטורת אגסים

קולפים את האגסים מנקים מליבה וגרעינים. חותכים למקלונים דקים כמו לצ'יפס. בסיר שמים את האגסים, סוכר, מיץ הלימון ומקלות הקי...

פאטה אגוזים ופטריות

במחבת עם חמאה מאדים קלות בצל, מוסיפים פטריות, מטגנים כ-5 דקות על להבה נמוכה. מוסיפים את הקמח ובוחשים עד לקבלת רביכה , מ...

פטריות כבושות

שוטפים את הפטריות, קוצצים את הבצל דק ומניחים את הפטריות בצנצנת אטומה. בסיר קטן מניחים את כל חומרי התחמיץ. מרתיחים ,ויוצק...

ריבת חמוציות

סביר מחממים מים, יין, וסוכר, מערבבים עד שהסוכר נמס. מוסיפים חמוציות, ומרתיחים, מבשלים על להבה גבוהה כ- 10 דקות, הנוזל צרי...

מתכון ריבת נקטרינות‏

את הנקטרינות יש לחתוך לריבועים, מרחיקים את הגלעינים. יוצקים מעל את מיץ הלימון והסוכר. בקערה שמיועדת למיקרו מעבירים את החו...

פלפלים קלויים בתחמיץ

מחוררים את הפלפלים עם מזלג, וקולים בתנור בחום גבוהה 220 מעלות. ברגע שקליפת הפלפל משחימה והם מתחילים להתרכך מניחים בכלי סג...

אגסים בתחמיץ

את האגסים קולפים, חוצים ל-2 ומסלקים את הליבה. בסיר מרתיחים את המים ,החומץ והסוכר, מתבלים מבשלים כמחצית השעה על להבה נמוכ...

החמצת עגבניות שרי

מרתיחים מים, קערה מערבבים מלח ומים רותחים, בוחשים ומצננים. בצנצנת מתאימה בעלת סוגר שמים את עגבניות השרי. את השום והפל...

מתכון חרוסת פירות עשירה בטעמים

במעבד מזון מניחים את כל החומרים ומעבדים , למי שאוהב עיסה חלקה לתת למעבד לעבוד רגיל. לעיסה לא חלקה לעבוד עם מעבד המזון ל...

1 2 3
באגף הממרחים ריבות חמוצים תמצאו 52 מתכונים, בחרו את המתכון המועדף ותהנו.