מתכונים מהעולם

מתכונים למאכלים ומנות ממטבחי העולם הפופולריים

מתכונים ממטבחי העולם - מגוון מתכונים פופולריים ומנות אהובות מהמטבח האסייתי, המטבח האירופי והמטבח הדרום-אמריקאי.

מתכון בסיסי לחם צרפתי

מערבבים את השמרים עם הסוכר וממסים בחלק מכמות המים ונותים להם כ – 15 דקות לתסוס. מוסיפים את תסס השמרים ואת שאר החומרים מכניסי...

מרק בצל צרפתי

בצרפת אומרים שטבח נמדד באיכות מרק הבצל שלו. ולמרות שמדובר במרק פשוט יחסית להכנה – כאן ישחקו לטובתכם אך ורק הטעם האישי, המיומנ...

מרק מינסטרונה אמיתי‏

בסיר גדול מחממים שמן מוסיפים את הירקות הקצוצים מאדים כ- 10 דקות. מוסיפים את העגבניות המרוסקות השעועית וליטר וחצי מים מו...

דונטס איטלקי עם תפוחי אדמה‏

לערבב את השמרים עם הביצים עד לקבלת תערובת אחידה. ממיסים את החמאה ומוסיפים לתערובת השמרים, את הקמח שוטחים על משטח עבודה מ...

טארט אגסים עם קרם שקדים‏

טורפים את הביצה ואבקת הסוכר מוסיפים , את הקמח ומעבדים עד שנוצרים פרורים, מוסיפים את החמאה ולשים עד לקבלת בצק אחיד. משהים ב...

קלפוטי של פסח- מעדן פירות אפוי צרפתי‏

שוטפים את התותים ומסירים את העוקצים, חותכים לחתיכות עגולות. את הפטל משאירים בשלמותו מחממים תנור לחום בינוני 165 מעלות אופי...

סופלה וניל חם לפינוק חורפי‏

בקערת המקסר מקציפים את החלמונים עם מחצית מכמות הסוכר . מקציפים את החלמונים והמלח לקצף רך, ובהדרגה מוסיפים את יתרת הסוכר,ו...

פילה דניס במשרה איטלקי

בקערה מערבבים את הפסטו ,שמן הזית, זיתים, עגבניות שרי. מניחים את הדגים בתערובת , מעבירים הכול לתבנית אפיה . מחממים תנור ל- ...

פילה לברק ברוטב יפני על מצע פירה וואסבי

פירה וואסבי בסיר מבשלים את תפוחי האדמה בכמות מים שתכסה אותם. מבשלים עד לריכוך מוחלט. מסננים וטוחנים.ומחזירים לסיר. בסיר...

מרק עגבניות בבזיליקום

בסיר מטגנים בשמן את הבצלים עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים את שיני השום, הבזיליקום והעגבניות המרוסקות. יוצקים את היין, מוסיפים ...

מרק תרד ובמבוק נוסח סין

משרים את הפטריות במים חמים לחצי שעה. שוטפים את עלי התרד וחותכים לחתיכות קטנות פורסים את נצר הבמבוק לרצועות דקות מרתי...

מרק לימון סיני

בסיר יוצקים את המרק הצח ומרתיחים, מוסיפים מלח, זנגביל, ופלפל, מיץ לימון רוטב סויה ויין. מוסיפים את הירקות, רצועות בשר מע...

טארטלט אגוזים פריך מקצועי

במעבד המזון מניחים את כל מרכיבי הבצק, מעבדים היטב, מוציאים ומניחים בניילון נצמד עוטפים היטב, ומאחסנים במקרר כשעה לערך. ...

סושי עם לוקוס ואבוקדו

בסיר מתאים מניחים את האורז השטוף והמים, מרתיחים ומבשלים על להבה נמוכה כ- 20 דקות, כשהמים נספגו באורז, להסיר מהאש, בקערית ...

פסטה ברוטב שומר

במחבת עמוקה עם שמן חם מוסיפים את פרוסות השומר ומזהיבים, לקראת סיום מוסיפים את השום וממשיכים לבחוש. מוסיפים כף מי בישול למ...

טורטיני אגוזים נוסח איטליה

טורפים את החמאה והסוכר לתערובת קלילה, מוסיפים בהדרגה את האילסרים והחלמונים וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם אחיד. תבנית בגודל...

עוגת שקדים איטלקית

במעבד מזון שמים את השקדים, שוקולד, עוגיות וטוחנים, מתקבלת מחית במרקם גס. מעבירים את העיסה לקערה מערבבים עם החמאה, מוסיפים...

בצק פסטה להכנה בבית

בקערה מניחים את כל מרכיבי הבצק ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד בהדרגה מוסיפים את טיפות המים. עוטפים בניילון נצמד ומצננים שעה...

דונטס בריוש ברוטב

בקערה עם וו לישה מערבבים את כל מרכיבי הבצק, מעבדים כ-8 דקות עד לקבלת בצק רך אלסטי ומעט דביק. מכסים את הקערה בניילון נצמד ...

מרק נודלס וחזה עוף יפני

בסיר יוצקים את המרק ומוסיפים סויה, מירין וחזה עוף, מבשלים 10 דקות. מוסיפים למרק כרוב, גזר, פטריות,תרד ונודלס, ממשיכים לב...

קוביות טונה בשומשום

מערבבים בכלי את כל מרכיבי המשרה, ומשרים את קוביות הדג כחצי שעה. מחממים מחבת טפלון בריסוס קל של שמן, טובלים את קוביות הדג ...

סטייק טונה עם טמפורה

חוצים את החצילונים לאורכם חותכים כל מחצית מהקצה הצר כלפי מטה, ומועכים אותם מעט למעין מניפה פרושה. מחממים שמן לטיגון עמוק...

מרק עוף אסיאתי

מביאים את ציר המרק לרתיחה, מוסיפים את שורש הג'ינג'ר סויה ומבשלים כ- 10 דקות. אם מבשלים את הג'ינג'ר יותר מידי המרק נהפך לח...

מקרון שקדים

בסיר קטן מרתיחים מים מוסיפים את השקדים , כעבור 2 דקות מסירים מהאש מסננים וקולפים את הקליפה החומה. מייבשים את השקדים על מג...

מרק פלפלים ונודלס עם פן אסיאתי

בסיר שמים שמן, שום, מרווה ותימין מטגנים מעט ומוסיפים את הבצל והפלפלים, בוחשים מידי פעם בעזרת כף עץ. מתבלים מוסיפים את המר...
1 2
באגף המתכונים מהעולם תמצאו 28 מתכונים, בחרו את המתכון המועדף ותהנו.