מתכונים אוכל איטלקי

מתכוני מנות איטלקיות וקינוחים איטלקיים

מתכוני אוכל איטלקי פופולריים כולל מגוון רחב של מתכוני פסטה איטלקית, מתכוני פיצה איטלקית, מנות ראשונות וקינוחים מהמטבח האיטלקי.

פוקצ'ה - לחם איטלקי

להכניס את כל החומרים למעבד חשמלי ולערבב עד קבלת עיסה חלקה מאוד. מומלץ להמשיך ולערבב את הבצק ביד לעוד מספר דקות. להתפיח כג...

בצק לפיצה

הכמות מספיקה לכשתי פיצות גדולות. מנפים את הקמח ושמים בקערת ערבוב, מוסיפים את השמרים והמים. כמובן שאפשר לתת לשמרים להיפתח קוד...

בצק רביולי

מערבבים את כל החומרים למעט המים בקערית ומערבבים. את המים מוסיפים לאט לאט עד לקבלת בצק צהבהב, לח, גמיש ומספיק חזק לעבודה. ...

לחם שום

לחם שום הוא סוג של מתאבן טעים לפני הפיצה. למרות שהוא התחיל כתוספת, בגלל טעמו העז וריבוי הפחמימות שבו - יש לדעתי יותר אנשים שב...

טוסט מוצרלה ואגס

כששמעתי בפעם הראשונה על המתכון הזה נכנסתי לדיסוננס עצבני... מה הקשר בין מוצרלה ואגס והאמת הדימיון אולי לא יחבר זאת אבל בלוטו...

טירמיסו‏

1.תבנית בקוטר 26 עורכים את העוגה או הבסקוטים. 2. ממיסים את הנס- קפה במים רותחים, מוסיפים חלב וסוכר ומרטיבים את הבסיס. 3. מ...

מרק מינסטרונה אמיתי‏

בסיר גדול מחממים שמן מוסיפים את הירקות הקצוצים מאדים כ- 10 דקות. מוסיפים את העגבניות המרוסקות השעועית וליטר וחצי מים מו...

דונטס איטלקי עם תפוחי אדמה‏

לערבב את השמרים עם הביצים עד לקבלת תערובת אחידה. ממיסים את החמאה ומוסיפים לתערובת השמרים, את הקמח שוטחים על משטח עבודה מ...

עוף צלוי נוסח איטלקי‏

את התרנגולת משפשפים במלח ופלפל שחור מבפנים ומבחוץ, לתוך חלל הבטן מכניסים את השום ועשבי התיבול. בתבנית מניחים את העוף עם ...

אוסובוקו בתנור‏

את פרוסות האוסבוקו לתבל בקמח לחמם 1 כף שמן במחבת גדול לסגור את האוסובקו משני הצדדים. בסיר קטן מבשלים את ציר המרק מחצי לי...

מתכון ריזוטו קלאסי וירקות

מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים לו את שיני השום לעוד דקה חימום. בסיר נפרד מטגנים קלות את כל הירקות עד להשחמה חלקית &ndas...

פילה דניס במשרה איטלקי

בקערה מערבבים את הפסטו ,שמן הזית, זיתים, עגבניות שרי. מניחים את הדגים בתערובת , מעבירים הכול לתבנית אפיה . מחממים תנור ל- ...

מרק עגבניות בבזיליקום

בסיר מטגנים בשמן את הבצלים עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים את שיני השום, הבזיליקום והעגבניות המרוסקות. יוצקים את היין, מוסיפים ...

פסטה חצילים

את הפסטה מבשלים על פי הוראות היצרן, ומסננים, במחבת מחממים שמן מוסיפים את שיני השום וקוביות החציל, מטגנים עד שהחציל מזהיב....

פסטה ירוקה וצהובה בשלוב צבעים

מבשלים את שני סוגי האטריות על פי הוראות היצרן. שוטפים ומסננים. במחבת ממיסים חמאה מוסיפים את השום ומתבלים. מעבירים את ה...

קישואים עם גבינה מאכל איטלקי

שוטפים היטב את הקישואים, לא קולפים מבשלים את הקישואים במים כ- 10 דקות. מצננים פורסים באלכסון לעובי של 1 ס"מ. בקערה גדולה...

ניוקי עם גבינת קשקבל ועוד

בווק מחממים מחצית מכמות השמן ומטגנים את הניוקי עד לקבלת גוון זהוב, מעבירים לכלי ושמרים במקום חמים. מוסיפים לווק שמן מטגנים...

פסטה ברוטב שומר

במחבת עמוקה עם שמן חם מוסיפים את פרוסות השומר ומזהיבים, לקראת סיום מוסיפים את השום וממשיכים לבחוש. מוסיפים כף מי בישול למ...

מתכון להכנת בצק פסטה

בקערה מערבבים את המרכיבים, נוצר בצק די יבש. על משטח עבודה מרדדים את הבצק לעלה ארוך , חותכים רצועות לא דקות של אטריות. ...

אנטיפסטי בטטה וגבינה

בקערה יוצקים מעט שמן זית, מתבלים במלח גס, פלפל ורוזמרין טובלים את פרוסות הבטטה בתיבול. מניחים בתבנית אפייה . מחממים תנ...

מתכון פסטה ברוטב שמנת וקישואים

בסיר מבשלים את החלב, השמנת ומרתיחים. מוסיפים את הגבינה ומערבבים, מתבלים ומסירים מהאש. במחבת עם שמן זית מקפיצים את הבצל, מ...

כבד עגל נוסח ונציה

את הכבד חותכים לרצועות דקות. במחבת ממיסים מחצית מכמות החמאה ומטגנים את הבצל. כשהבצל משחים מתבלים מוסיפים את היין ומרתיחים,...

זביונה קציפת ביצים

מקציפים את החלמונים והסוכר בסיר קטן עד לקבלת תערובת תפוחה. מניחים סיר בתוך סיר שבתוכו מים רותחים, ממשיכים להקציף את תערוב...

ברוסקטה חצילים וגבינה

מחממים תנור לחום של 180 מעלות מניחים את פרוסות הלחם לקלייה עד שהן מזהיבות. במחבת עם שמן מטגנים את פרוסות החציל, מוציאים ו...

עוגיות פולנטה ותפוז

בקערת המיקסר שמים את המרכיבים ולשים במהירות נמוכה 5 דקות. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומצננים במקרר כמחצית השעה. על ...
1 2
באגף המתכונים אוכל איטלקי תמצאו 36 מתכונים, בחרו את המתכון המועדף ותהנו.