מתכוני בשר בקר

מתכוני בשר בקר להכנת מגוון רחב של מנות בשר כגון תבשילים, קדרות, קציצות, המבורגר, רוסטביף, צלי, סטייק, שיפודים ועוד.

בשר טחון בטחינה יחודי‏

במחבת רחבה לטגן את הג'ינג'ר שום פלפלים חריפים והבצלים תוך כדי בחישה במשך דקותיים. להוסיף את הבשר הטחון מבשלים עד לקבלת צ...

סטייק סינטה מפנק עם ברוקולי

הכנת הסטייק ממליחים ומפלפלים את הבשר, לחמם מעט שמן במחבת מחבת כבדה מטפלון, לחמם על אש גבוהה צורבים את הסטייקים מ-2 הצדדים...

קדירת בשר קלה להכנה‏

בסיר בינוני ל-4 מנות מחממים עם מעט שמן לטמפרטורה גבוהה לצלות את קוביות הבשר מכל הצדדים ולהוציא. למשאיר את הנוזלים ובהם לט...

קדרת בשר ושעועית‏

בסיר רחב וגדול מניחים את הבשר,מוסיפים עגבנייה ושום, בוחשים יחד, מוסיפים את התבלינים מרתיחים ,מבשלים על אש נמוכה כשעה. מוס...

בשר סופריטו‏

במעט שמן לטגן את הבשר מכל הצדדים. להוסיף את הפפריקה והשום ולערבב. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה מכסים ...

תבשיל בשר חומוס עם לימון‏

בסיר גדול ורחב מטגנים את הבצל בשמן, מוסיפים את הפלפל הירוק החריף והגזר ומטגנים קלות. מוסיפים את הבשר ומשחימים מכל הצדדים. ...

צלי - קדרה נוסח בולגרי‏

בסיר גדול ורחב מחממים את השמן והמחמאה, מטגנים את הבצל הקצוץ עד שמזהיב. מוציאים ומניחים בצד. מכניסים את הפלפלים הגמבות ,והגז...

צלי בשר בקר במשמש ושיזיפים‏

מחממים שמן בסיר כבד ורחב, מוסיפים את הבשר משחימים מכל הצדדים.מוציאים ושומרים בצד. מוסיפים לסיר את הבצל ,והגזר מטגנים כ-10 ד...

מתכון לצלי בשר‏

בסיר רחב מחממים שמן, מכניסים את הבשר סוגרים בטיגון מכל הצדדים. מוציאים את הבשר לצלחת מכניסים את הבצל לטיגון קל, ואת הפטרי...

כתף טלה ממולאת‏

מבקשים מהקצב לשטח את הכתף כדי שיוצר מלבן גדול. במחבת מטגנים את בצלי השלוט הקצוצים עד שהם נעשים שקופים, מוסיפים את הבשר ה...

תבשיל בשר וערמונים‏

הכנת הרוטב בקערה מרככים את החמאה מוסיפים את שאר המרכיבים בוחשים היטב שיצא ממרח אחי , מחזירים למקרר כדי להקשות את הממרח ...

סוקיאקי מאכל יפני‏

מכינים רוטב מהמרק העוף או הבשר, מוסיפים את הסויה הסוכר והיין ומצמצמים. במחבת על להבה גדולה מחממים שמן ומטגנים את רצועות ה...

צלי קאטלוני‏

בסיר רחב מטגנים את הבצל עד שיזהיב מוסיפים את השום וקוביות הבשר ומטגנים היטב מכל הצדדים. מוסיפים את רסק העגבניות עם המים,...

לשון בקר או עגל‏

מנקים היטב את הלשון ומקלפים את השכבה העליונה. דוקרים בסכין את הלשון במספר מקומות . בקערה מכינים מהשום, הפלפל השחור והמ...

צלי צרפתי

בסיר מחממים את השמן, מוסיפים את הירקות ומאדים כ-5 דקות, מוסיפים את יתר המרכיבים מלבד הבשר ומבשלים כחצי שעה בתוספת של כוס...

אומצות בקר ברוטב‏

על האומצות בוזקים מלח, פלפל, וקמח.ומניחים בצד. בסיר עם שמן מטגנים את הבצל מזהיבים ומוציאים. בשמן הנותר מטגנים את האומצות ע...

תבשיל בשר צוואר ברוטב פיקנטי

בסיר רחב על להבה גבוהה מטגנים את הבצל עד שיזהיב. מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן מכל הצדדים. יוצקים בהדרגה את רסק העגבניות ה...

נודלס בקר וחציל נוסח שנחאי‏

מבשלים את האטריות ומסננים. במחבת טפלון צורבים את רצועות הסינטה. מטגנים במעט שמן את קוביות החציל יוצקים שמן לווק לוהט, מוסי...

חמין עם קישקע

משרים לילה לפני הכנת החמין את השעועית. בסיר גדול עם שמן מטגנים את הבצל הקצוץ, מפזרים את תפוחי האדמה והשעועית , מסדרים את ...

לשון בקר ברוטב‏

בקערית מכינים תיבול משום קצוץ, מלח, פלפל שחור ומעט שמן ומערבבים,מורחים את התיבול על הלשון. מניחים לילה במקרר לספיגת טעמים...

קלופס קציץ בשר - מאכל פולני

בקערה מערבבים את כל החומרים מלבד הביצים הקשות והשום. במידה והעיסה קשה מידי מוסיפים טיפת שמן ומעט מים. בתבנית מאורכת ומשומ...

עלי גפן במילוי בשר ואורז‏

להרתיח את עלי הגפן ולסנן מהמים לטגן את הבצלים הקצוצים והצנוברים את האורז-לבשל כ-3 דקות ולסנן למלא את עלי הגפן בחומר המילו...

בצל במילוי בשר מתכון טריפוליטאי‏

קולפים את הבצלים, יוצרים חריץ עמוק לאורך הבצל. בסיר מבשלים את הבצלים במים , עד לריכוכם. מפרקים כל בצל לשכבה שיישאר עלה מעי...

פונדו בשר

1 מכל ירק, חתוך קטן , את הברוקולי לחלק לפרחים קישואים, גזרים, פלפלים בכל הצבעים, קוביות תפוחי אדמה . בסיר מרתיחים את ה...

אומצות פילה בברנדי

בקערית מערבבים שמן, מיץ לימון ומשרים בתערובת את האומצות. רצוי למשך הלילה. לפני ההגשה מטגנים במחבת עבה ללא שמן את האומצות ...

1 2 3
באגף המתכוני בשר בקר תמצאו 61 מתכונים, בחרו את המתכון המועדף ותהנו.