מתכוני ירקות

מגוון מתכונים המבוססים על ירקות: פשטידות ירק, ירקות מוחמצים, מנות דיאטתיות ואוכל צמחוני.

נודלס ביתי מוקפץ ומקורמל

חותכים את כל הירקות לי התמונה המצורפת ובווק או במחבת מחממים שמן קוקוס ומוסיפים את הירקות. החוכמה לא לשרוף אותם או לגרום להם ל...

חצילים ובולגרית בקרם עגבניות ושמנת

המתכון הזה הוא מרענן לימי הקיץ החמים מעין שילוב של שקשוקה ופיצה. ההכנה פשוטה מאוד אך דורשת מספר שלבים: 1. לבשל את העגבניות ח...

מתכון גבינת מוצרלה טבעונית

עכשיו כשגל הטבעונות מציף מכל עבר והמונים מתלוננים על כך שאין ביכולתם לאכול מוצרי חלב. עולה הדרישה למציאת תחליפים הולמים. ה...

סלט קפרזה טבעוני

סלט קפרזה רגיל מבוסס עגבניה, גבינת מוצרלה ופסטו. יש מסעדות שמוסיפות לו חציל מטוגן – אבל הבסיס הפשוט הופך את הסלט הזה למנת פתי...

קרפצ'יו סלק

מתכון קרפצ'יו סלק הפך להיות מאוד פופלרי בשנים האחרונות שכן המון אנשים שנמנעים מלאכול בשר ושלא מוותרים על אוכל טוב, מוצאים ב...

מתכון בטטה אפויה בתנור

לבטטה אפויה יש קסם של מדורה, אחרי ששמים אותה מספיק זמן בתנור היא מזכירה טעם של מדורה - אבל בצורה המתוקה יותר.

ה...

מתכון כרובית אפויה בתנור

נוהגים לשייך את המתכון הזה לאייל שני, בעבר הוא הוא הגיש את המתכון במסעדת אברקסס צפון נדמה לי שהיום הכרובית מגיע בגרסה מצומ...

סלטי בריאות

 סלט כרוב סיני
ראש כרוב סיני חתוך לרצועות, 100 גרם גבינה צהובה חתוכה לרצועות, 4 צנוניות מרוסקות על פומפיה עבה. ...

מוס אבוקדו

במעבד מזון טוחנים אבוקדו ומיונז למחית חלקה. מוסיפים שמן בזילוף ממיסים ג'לטין במעט מים ומערבבים, מתבלים ומוסיפים לימון. מ...

תפוחי אדמה בשומן אווז

ממיסים את שומן האווז במחבת, מוסיפים את שאר המרכיבים, להוציא תפוחי אדמה. מכניסים את תפוחי האדמה ומבשלים בחום נמוך כשעה, עד...

ארטישוק בשמן זית

בסיר שטוח ורחב מחממים שמן עם מרכיבי התיבול מוסיפים את לבבות הארטישוק ומבשלים בחום נמוך כחצי שעה. כשהלבבות נעשים רכים מצננ...

סלט סלרי עם בוטנים

בקערה שמים סלרי, בוטנים ושזיפים. בקערית מערבבים את החומץ ושמן הזית, יוצקים על הסלט ומערבבים. זורים מעל גרעיני דלעת.

כופתאות תפוחי אדמה תוספת לצלי

מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך, מסננים ומחזירים לסיר מניחים על להבה נמוכה מספר דקות שתפוחי האדמה התייבשו, מועכים אותם ומצ...

פלפל ממולא בקוסקוס

בקערה שמים קוסקוס , יוצקים מים רותחים מכסים ומשהים ל- 20 דקות. מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב, יוצקים מעל הקוסקוס ומערבב...

סלט מלפפונים ואצות

שוטפים את האצות ממלח, משרים במים פושרים כרבע שעה, מסננים את במים וחותכים לרצועות דקות. חותכים את המלפפונים לרצועות דקות,...

פרוסות חצילים ביוגורט

ממליחים את פרוסות החצילים, מניחים מספר דקות על רשת סופגים היטב במגבת נייר. במחבת עם שמן מטגנים את פרוסות החצילים, משחימים...

במיה וגבינת מנצ'גו

במחבת טפלון גדולה מחממים שמן מוסיפים את הבמיה לשמן הרותח ומטגנים כ-2 דקות תוך כדי ערבוב, מתבלים ומוסיפים מיץ לימון, ממשיכ...

קישואים ממולאים בנוסח דרוזי

את הקישואים שוטפים היטב לא מסירים קליפה, מסירים את החלק העליון עם העוקץ ומוציאים את הליבה. המלית; בקערה מניחים אורז, עגבנ...

קרפצ'יו עגבניות שרי

פורסים את עגבניות השרי לרוחבן, מסדרים על צלחת שטוחה ומתבלים במלח, שמן, מיץ לימון, מפזרים את גבינת הפרמזן. מגישים עם עיטו...

מאפה תפודים בניחוח בצל

בסיר מרתיחים מים אבקת בצל ושמן, מערבבים מעט ומסירים מהאש כשאבקת מרק הבצל נמסה. מפזרים את תפוחי האדמה בתבנית יוצקים מעליהם...

תפוחי אדמה אפויים ברוטב

בסיר עם מים מרתיחים את תפוחי האדמה, מבשלים כ- 5 דקות ומסננים. בקערה שמים בצל, שום, חומץ, שמנים, חרדל ודבש מערבבים היטב , ...

לביבות קישואים גדולות

בקערה שמים ביצים, חלב, ושמנת, מערבבים ומוסיפים קמח ממשיכים לערבב ומשהים כ-5 דקות. מסירים לקישואים עוקצים, לא קולפים, חוצי...

פרוסות זוקיני מטוגנות במילוי פרמזן

במחבת עם שמן מטגנים את הזוקיני דקתיים מכל צד,או עד לקבלת גוון זהוב. חותכים מגבינת העיזים קוביות כמספר פרוסות הזוקיני, מצ...

סלט כרוב חמוץ מתוק

חותכים לרצועות דקות וארוכות את הכרוב,בצלים,גזרים ותפוחים. במחבת עם שמן מטגנים את הבצל עד לקבלת גוון זהוב, מוסיפים את הכרו...

פרוסות חצילים ביוגורט

ממליחים את פרוסות החצילים להגרת הנוזלים, מנגבים היטב. במחבת עם שמן חם מטגנים את פרוסות החצילים משני הצדדים עד להשחמה, מוצי...

1 2 3 4 5
באגף המתכוני ירקות תמצאו 106 מתכונים, בחרו את המתכון המועדף ותהנו.