מתכוני בשר ועוף

מתכון פרגיות בסגנון איטלקי

מתכון הפרגיות האיטלקי הזה הוא אחד המאכלים הקלים להכנה שאני תמיד מקבל עליו מחמאות. חשוב מאוד לא ליבש את הפרגיות באפיה/ צליה לפ...

מפרום

מפרום טריפולטיאי - אם יש מאכל ששמו יצא למרחקים מטריפולי זה המפרום. לדעתי הבסיס שלו הוא סוג של פיוזין לאוכל עניים שדורש להטוטי...

נתחי חזה עוף על מצע ניוקי מוקפץ ופטריות

במחבת עם מעט שמן חם מטגנים את רצועות הבצל עד קבלת גוון זהוב. מוציאים מהמחבת ומניחים בקערה על גבי נייר סופג. הכנת הרוטב: ...

ספגטי בולונז ספיישל

מטגנים את הבצל מוסיפים שום, ובשר מוסיפים עגבניות סלרי קצוץ וגזר קצוץ מנמיחים אש מוסיפים ערמונים מלח פלפל וסוכר מבשלים על אש נ...

שיפודי פרגיות על גריל

# מערבבים בקערה דבש התמרים, שני שיני שום כתושות, מלח ופלפל במהלך הערבוב מוסיפים שני כפות מים על מנת לרכך את התערובת ומניחים א...

קוביות עוף בלימון

בסיר בגודל מתאים שמים את קוביות העוף, אפונה וגזר מים ומיץ לימון, שמן, סוכר ואבקת מרק. לכסות את הסיר מבשלים כ- 20 דקות, מס...

קובה ברז קובה במעטפת אורז נוסח עיראק

הכנת המעטפת: מסננים את האורז המושרה מוסיפים חזה עוף ומלח ומערבבים. רצוי להשרות את האורז למשך שעתיים, לערבב עם שאר מצרכי המ...

רצועות עוף תפוחי אדמה תבשיל נחמד

בקערה מערבבים את כל מרכיבי המשרה ומשרים בה את רצועות העוף במשך שעתיים. בסיר עם מים וכורכום מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכו...

מרק עם עוף מטוגן ובזיליקום

בסיר מחממים שמן מטגנים בו את חלקי העוף. מוסיפים את הירקות, מים ומתבלים מביאים לידי רתיחה, מנמיכים ללהבה בינונית, מסירים ...

חמין לשבת

מחממים שמן בסיר גדול ורחב, מטגנים בו את נתח הבשר בכל הצדדים, מוסיפים את הבצל מטגנים עוד 2 דקות ומוסיפים את החומוס והשעועית...

צלעות טלה בציפוי

קערה עם ביצים טרופות קערה עם תערובת תבלינים טובלים את הצלעות בחלמונים ולאחר בתערובת התבלינים. מחממים תנור ל-200 מעלות מני...

קוביות אווז עם כרוב סגול בקינמון

בסיר עם שמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות. מוסיפים את קוביות האווז מטגנים עד לפריכות. מוסיפים את שאר המרכיבים מ...

תפוח אדמה במלית רוסטביף

בתנור מחומם ל- 180 מעלות אופים את תפוחי האדמה בקליפתם. בנתח הסינטה נועצים את שיני השום השלמות, במחבת מחומם היטב עם שמן זי...

רול עם כבד קצוץ

צולים את הכבדים ומצננים מעט. מכינים 6 חביתות כל אחת מ- 2 ביצים טרופות.. יוצקים את שומן האווז למחבת ומחממים היטב, מוסיפי...

פילה בקר על ירקות מאודים

במחבת גריל משומנת סוגרים את צידי הפילה ומניחים בצד. מוסיפים יין למחבת ומרתיחים עד שהאלכוהול מתאדה, מוסיפים תימין, פלפל, ו...

קדירת עגל בוכרית

בקדירה מחממים שמן מוסיפים את הבצל לאחר מספר דקות מוסיפים את השום, בוחשים היטב ומוסיפים את הבשר, מבשלים כ- 10 דקות בוחשים ו...

קציצות גונדי פרסיות

משרים את גרגרי החומוס למשך לילה, למחרת טוחנים במעבד מזון, בקערה שמים את הבשר הטחון מערבבים עם החומוס הטחון, מתבלים ומגלג...

שוקי עוף ברוטב סויה

במחבת עמוקה מחממים שמן ומשחימים את שוקי העוף. מוסיפים את הבצל הקצוץ וממשיכים לבשל 10 דקות. מוסיפים את הגזרים מכסים את ה...

קדירת עגל ואפונה

מחממים שמן בקדירה, מוסיפים את קוביות הבשר, בוחשים בכף עץ ומאדים כרבע שעה. מוסיפים את גרגרי האפונה המופשרת, עגבניות מרוסקו...

קציצות עשירות בטעמים

בקערה מערבבים את כל החומרים. משמנים מחבת פסים במעט שמן, יוצרים מהתערובת קציצות קטנות שטוחות, מטגנים אותן בשני הצדדים עד...

סטייק אנטרקוט עשוי בבית

מפשירים את הסטייקים לטמפרטורת החדר. מחממים מחבת ברזל כבדה על להבה גבוהה, יוצקים מעט שמן זית. מנגבים את הסטייקים היטב,מגב...

עוף מעושן בתיבול רומני

כותשים את השום ומערבבים יחד עם המלח והפלפל השחור, מוסיפים שמן ופפריקה כותשים עד לקבלת ממרח. מושחים במשחת התיבול את העוף מ...

חמין מתכון מעורב

משרים לילה לפני הכנת החמין שעועית לבנה אדומה וחומוס. בסיר גדול ורחב מחממים שמן חם ומטגנים את נתח הבשר, מוסיפים את הבצל ומ...

חזה עוף עם אספרגוס

בקערה שמים יין, מיץ לימון וסילאן מערבבים ומוסיפים את שוקי העוף, מכסים בניילון נצמד ומשהים למשך הלילה במקרר. במחבת עם שמן ...

קדרת עוף עם ארטישוק ירושלמי

בסיר עם שמן מטגנים את שוקי העוף עד להשחמה, מעבירים לצלחת. לסיר מוסיפים שמן במידת הצורך, מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
באגף ה מתכוני בשר ועוף תמצאו 256 מתכונים, בחרו את המתכון המועדף ותהנו.