רטבים

מגוון רטבים לסלט, פסטה או למנות עיקריות.

סחוג אדום חריף אש

אני מת על סחוג, לא מסוג לאכול ארוחה בלי לטבל אותה במעט אדום או ירוק לוהט אש. במסגרת החיפושים שלי אחרי הסחוג המושלם הגעתי ל...

רוטב יוגורט

בכלי מערבבים את כל המרכיבים ומגישים כתוספת ללביבות. ניתן להמיר בנענע או פטרוזיליה קצוצים.

רוטב צ'אטני

מערבבים בכלי את כל המרכיבים ומגישים . ניתן להפחית בכמויות

עלי זעתר טריים בשמן זית

יש לקצוץ את עלי הזעתר ולהקפיד לבל יסתנן גבעול סורר. את שיני השום לקצוץ דק, דק או לכתוש. להוסיף את התיבול לפי טעמכם , לאח...

משרה לעוף

בכלי אטום עם מכסה מערבבים את כל המרכיבים עד שהסוכר נמס. מי שאהב רוטב חריף יכול להוסיף למשרה טיפות בודדות של רוטב טבסקו או...

רוטב אגריסטדה תורכי

טורפים ביצים מיץ לימון קמח ותבלינים לבלילה חלקה, במידת הצורך מסננים. במחבת מטגנים את הפטרוזיליה במשך דקה, מוסיפים את בלילת...

רוטב סויה – פלפל

בקערית מערבבים את כל מרכיבי הרוטב יחד. רוטב סויה ושום, מכינים באותה הדרך להוציא טבסקו חריף מתאים לאוכל עם עוף צלוי-מטוגן. ...

רוטב חמוץ מתוק למאכלים סינים

מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בסיר קטן, מבשלים על להבה בינונית כ-8 דקות. מעבים את הרוטב שבסיר עם עמילן תירס, מרתיחים שנית מע...

רוטב לימון לארוחה סינית

מערבבים היטב את כל החומרים בקערית נשמר במקרר כ-3 ימים.

רוטב עגבניות לפסטה או לניוקי

בסיר עם שמן מטגנים את הבצל עד לקבלת בצל שקוף. מוסיפים את שאר המרכיבים בוחשים על להבה נמוכה, מבשלים עד לקבלת רוטב סמיך. ...

רוטב פטריות לבן

במחבת חמה ממיסים את החמאה, מוסיפים את הפטריות ועלי המרווה, מטגנים עד לקבלת גוון זהוב. מתבלים מוסיפים את השמנת , בוחשים ומ...

רוטב זוקיני ושמיר

מרססים סיר בתרסיס לשימון, מוסיפים את הכרישה ומאדים, בוחשים ומוסיפים את הזוקיני וממשיכים לערבב. מאחדים את המים הפושרים עם ...

רוטב זעפרן נפלא לדגים

בסיר מרתיחים את היין, הזעפרן ועלי התימין, עד שכמות הנוזלים מצטמצמת למחצית. מוסיפים את הבצל הירוק, חמאה, ומיץ לימו ומערבבים....

רוטב שום

במעבד מזון מניחים את הלחם הסחוט, שום מלח ופלפל, מעבדים לתערובת חלקה. מוסיפים בהדרגה תוך כדי עבודת המעבד שמן, וחומץ. מתק...

רוטב רוקפור לסלט

מעבדים את כל המרכיבים במעבד מזון

רוטב אלף האיים לסלט

מעבדים את כל המרכיבים בבלנדר, שומרים במקרר עד להגשה.

רוטב צרפתי

מעבירים את כל המרכיבים לבלנדר, יוצקים לצנצנת הגשה. או ישירות על הסלט

רוטב שמנת לפטוצ'יני

בסיר מרתיחים את השמנת ומנמיכים מיד את הלהבה, מבשלים 4 דקות עד שהשמנת מסמיכה מעט. מוסיפים את החמאה והתבלינים ומערבבים, מ...

רוטב עגבניות ופלפלים איטלקי

בקערה עם מים רותחים חולטים עגבניות, מסירים קליפה וחותכים לקוביות. בסיר מניחים את הצל ושמן ומאדים מעט מוסיפים את שאר המ...

רוטב בשר (ראגו) למקרוני

בסיר בינוני מחממים שמן ומאדים בו שום, ובצל, ובוחשים, כעבור 10 דקות מוסיפים את הבשר והכבדים מטגנים תוך כדי ערבוב בכף עץ ומש...

רוטב שמן זית ושום

במעבד המזון שמים שום, בזיליקום, פטרוזיליה, מעבדים ומוסיפים בהדרגה שמן ומתבלים. הרוטב מתאים לספגטי או סלט נחמד למרוח מע...

רוטב אגוזים מתאים לספגטי

במעבד מזום שמים את האגוזים, הצנוברים, שום ושמנת, מרסקים למחית חלקה. מוסיפים את השמן בהדרגה תוך כדי עבודת המעבד, מוסיפים פ...

רוטב זיתים – מתאים לספגטי

במעבד מזון שמים את הזיתים,אנשובי, ומרסקים. מחממים מחבת עם שמן ושום ומטגנים קלות. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב.

רוטב פסטו

במעבד מזון שמים את השום, בזיליקום, צנוברים, גבינה ומרסקים למחית חלקה. מוסיפים את השמן באיטיות עד לקבלת תערובת אחידה. מתב...

רוטב יוגורט

בקערה מערבבים את כל חומרי הרוטב, עוטפים בניילון נצמד, שומרים במקרר עד להגשה.
1 2
באגף הרטבים תמצאו 49 מתכונים, בחרו את המתכון המועדף ותהנו.