איך מכינים אורז עם תערובת מוכנה מחנות תבלינים?
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
מכינים את האורז כמו שהיית מכינה עם אבקת מרק רגילה. זאת אומרת, לפני הבישול שמים שתי כפיות של התערובת בכוס, מוזגים מים רותחים ומערבבים טוב. צריך לשים לב שהתערובת נפתחה מהמים וכל החלקים היבשים ספגו טוב המים (אפשר לדעת לפי הריח שעולה מהנוזל).
מכינים את הבסיס כרגיל – מחממים שמן, מוסיפים את אורז וקצת מטגנים אותו, ובשלב שאת בדרך כלל מוסיפה את המים לאורז, את מוסיפה את המים שהמסת בהם את התערובת, ואם צריך עוד מים בנוסף, אז כמה שצריך.
אני מאוד ממליץ על תערובת מדרס לאורז צהוב, וגם על תערובת של שקדים וצנוברים עם בצל.