איפיינד Latest שאלות

אנונימי
  • 0

איך מכינים אורז לבן? אפשר גם כל אורז אחר אבל …

  • 0

איך מכינים אורז לבן? אפשר גם כל אורז אחר אבל בדגש לבן

Related Questions

לענות לשאלה

לענות לשאלה

ביחרו סוג וידאו

Put Video ID here: https://www.youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs Ex: "sdUUx5FdySs".

2 Answers

  1. להכין אורז לבן זה ממש פשוט – אם עובדים לפי ההוראות הבאות הוא יוצא משולם.
    1. קונים אורז לבן – רצוי אורז בסמטי לבן כי הוא מזין יותר ובעל אינדקס גולקמי נמוך יותר כלומר, מספק תחושת שובע.
    2. בסיר קטן שמים כף שמן מסוג שאוהבים.
    3. כשהששמן רותח לשתפוח לסיר 2 כוסות אורז לבן – אפשר לשתוף אותו לפני אפשר גם לא. אם זה מחברה איכותית אפשר לשים ישר בסיר (תקראו על האריזה) אם האורז היה פתוח הרבה שמן תשתפו קודם.
    4. את האורז לטגן קלות בשמן עד שיש גרגירים שמעט מזהיבים.
    5. מוסיפים מים בערך שתי כוסות – העיק רשהוארז יההי מכוסה בשני סנטימטרים של מים.
    6. מרתיחים כמה דקות
    7. מעבירים לאש קטנה להמשיך בישול כ 20 דקות, אפשר לפזר קורט מלח.
    8. כשנגמרו המים בסיר – טועמים אם האורז מוכן, מכבים את האש. אם הוא צריך עוד מעט אידוי מוסיפים ממש מעט מים. חשוב בשלב הזה שהאורז לא יישרף.
    9. מכבים את האש ונותנים לו להמשיך לשבת באדים.
    10. פותחים את הסיר ואוכלים

    בכל מקרה, אל תערבבו את האורז עם כף בשלב בישול מתקדמים הוא עלול להפוך להיות דביק.

  2. אני שמה קצת שמן זית בסיר
    את הכמות של האורז שאת רוצה למספר האנשים שאוכלים
    מערבבים עד שניהיה קצת חום בסיר
    מוסיפים מלח ומכסים את האורז במים.
    שכשהמים יורדים  מכבים את הגז ומחכים
    וזהו אוכלים