מפרסמי מאמרים

    יעקב עזרא


    יעקב עזרא מומחה לרפואה נטורופטית, תזונאי ומאמן כושר אישי. מרצה ומלמד בתחומי התזונה, הרפואה והספורט בבית הספר למאמנים אוניברסיטת ת"א - וינגייט, במדר...

    איטליקו אספרסו בר


    קבוצת אספרסו בר איטליקו בע"מ הינה סניף הדגל הישראלי מקבוצת הקפה האיטלקי Italico, חברת הקפה האיטלקית הינה החברה המשגשגת ביותר בשנים האחרונות באיטליה ו...

מזון אורגני

ערוץ RSS
6 תוצאות חיפוש

בחירה נבונה של מוצרי חלבי וגבינות איכות

נכתב על ידי - דורון וונשטיין - 23/03/2013

חשוב מאוד לשים לב בבחירת הגבינות שלנו. הימנעו מגבינות מעובדות, המכילות כמויות גדולות שלחומרים משמרים. . הימנע מגבינות שמשתמשות בחלבון חלב מרוכז, בניגוד לחלב אמיתי. שכמעט כל הגבינות הן עשירות בנתרן, בד

חומר למחשבה מונוסודיום גלוטמט

נכתב על ידי - דורון וונשטיין - 23/03/2013

מונוסודיום (Monosodium ) גלוטמט (glutamate) ראשי תיבות באנגלית MSG.מורכב ממלח נתרן של חומצה גלוטמית, והוא כיום משפר הטעם הנפוץ ביותר בעולם. חומר זה מוסף לעתים למזונות מעובדים ובייחוד אבקות, שימורי

חשיבות צריכת ירקות באופן שוטף

נכתב על ידי - דורון וונשטיין - 23/03/2013

ממחקר שערכו על ירקות בעלי צבעים שונים ניתן ציין בוודאות כי כאשר אנו צורכים ירקות עשירים בצבעים, כגון גזר, סלק וגזר וירקות לבנים דבר זה מסייע בהפחתת סיכון לסרטן ומהווה התנגדות לסוגים שונים של סרט

חלב לשתות או לא לשתות חלק ב' – יעקב עזרא

נכתב על ידי - ד"ר יעקב עזרא - 20/06/2010

חלב לשתות או לא לשתות חלק ב' – יעקב עזרא "בריאות הציבור זה הבסיס שעליו האושר והכוח של המדינה" בהתחשב באיכות המקסימלית ובאיזון המרכיבים של החלב, אין מזון טבעי המשתווה אליו מבחינה תזונתית. אולם, ע

חלב – כן או לא לשתות?

נכתב על ידי - ד"ר יעקב עזרא - 20/06/2010

חלב – כן או לא לשתות? – יעקב עזרא אם נרצה בכך או לא, חלב מזכיר לנו כל הזמן את הקשר עם אמא, בשל המעבר הישיר אליו מחלב האם. אולם לאחרונה מצטברות עובדות כנגד חלב הבקר, בעיקר מצטברות העובדות על תפ

קפה ירוק למען הסביבה

נכתב על ידי - איטליקו אספרסו בר - 12/06/2010

אין הכוונה לצבעו של המשקה, אלא ליכולתו לתרום לאיכות הסביבה ולעולם ירוק יותר. כך תרתמו את הקפה למען האקולוגיה.