מרק נודלס וחזה עוף יפני – אפשר מתכון?
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
מצרכים
6 כוסות מרק עוף צלול
3 כפות מירין (ליקר אורז יפני)
250 גרם חזה עוף חתוך לפיסות קטנות
3 כפות רוטב סויה
6 עלי כרוב סיני חתוכים לרצועות ארוכות
2 גזרים חתוכים דק
8 פטריות חתוכות דק
חופן עלי תרד טריים
חצי קופסת נבטים
1 כף שמן שומשום
200 גרם נודלס ביצים
לעיטור בצלים ירוקים פרוסים.
אופן ההכנה
בסיר יוצקים את המרק ומוסיפים סויה, מירין וחזה עוף,
מבשלים 10 דקות.
מוסיפים למרק כרוב, גזר, פטריות,תרד ונודלס, ממשיכים
לבשל עוד כחמש דקות יוצקים שמן ומסירים מהאש.
מוציאים את הנודלס מהמרק בכף מחוררת ומעבירים לקערית,
מקשטים בבצל ירוק.
ניתן לקשט כל מנה בפרוסות בטטה שנטבלו בבלילת טמפורה ופנקו
וטוגנו.