איך להבדיל בין בשר בקר טרי לבשר שאינו טרי ?
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
לא משנה כמה תנסו לבשל עם בשר שאינו טרי, לאולם לא תצליחו להכין אוכל טעים ואיכותי. בעיה נוספת ומסוכנת היא – בשימוש בבשר טרי אתם מסתכנים בחשיפה לחיידקים וטפילים המסוכנים לבריאות.
שלב 1 – בשר טרי הינו בעל מרקם אדום ומבריק. בשר טרי לאחר שלוחצים על מידת עליו ומרפים הוא חוזר למצב הראשוני .
בבשר טרי יופיעו עליו מספר הטבעות בצבע כחול, המצביעות על כשרות,או על שחיטה
בפקוח וטרינרי.
שלב 2 – רצועות השומן או העורקים יהיו בגוון לבן בהיר .
שלב 3 – בשר שאינו טרי בעל גוון אדום דהוי בלי ברק. בבשר לא טרי לאחר שלוחצים עליו אינו קפיצי ולא ממהר לחזור למצב הקודם.
בבשר שאינו טרי רצועות העורקים יהיו בגוונים אדום ורוד.
שלב 4 – הטוב ביותר אמצו לכם קצב שתוכלו לתת בו אמון.