איפיינד Latest שאלות

אנונימי
  • 0

איך מקציפים קצפת ?

  • 0

Related Questions

לענות לשאלה

לענות לשאלה

ביחרו סוג וידאו

Put Video ID here: https://www.youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs Ex: "sdUUx5FdySs".

1 Answer

  1. אין דומה לטעם של קצפת טרייה על לפתנים אם כתוספת מעל או כחלק בלתי נפרד מהלפתן. הכנת הקצפת אם נעשית כיאות היא קלה ומהירה להכנה. להלן מספר הצעות על הדרך המהירה והטובה ביותר להכנת הקצפת. מילת המפתח להכנת קצפת טובה היא קור.

    דברים שצריך מיקסר, קערה, שמנת להקצפה, סוכר

    שלב 1 – מזגו את השמנת המתוקה לתוך הכלי בו אתם מתכוונים להכין את הקצפת. עדיף לעשות זאת בכלי מתכת שכן הוא מעביר ושומר קור יותר טוב בהרבה מכלי פלסטיק או זכוכית. שימו את הכלי עם השמנת במקפיא למשך חמש דקות.

    שלב 2 – לאחר הוצאת הכלי מהמקפיא יש להתחיל מיד בהקצפה. יש לדעת כי כאשר השמנת קרה יותר היא מוקצפת טוב יותר ומהר יותר. הזמן המשוער להקצפה ידנית הוא כדקה ועוד פחות במערבל ידני או חשמלי.

    שלב 3 – עתה המתיקו את השמנת/קצפת בכל שיטה בה תבחרו. מומלץ באבקת סוכר בה נהוג להשתמש בהמתקת עוגות בלתי מוקפאות על ידי פיזור מלמעלה.

    שלב 4 – לשיפור הטעם ניתן להוסיף חצי כפית של תמצית וניל לכל כוס שמנת. ניתן גם להוסיף זרעי וניל, מי ורדים או קינמון או כל טעם נבחר אחר.

    חשוב שהכלים להקצפה יהיהו קרים – אפשר להכניס את הקערה ואת המקציפים של המיקסר למקפיא לכ – 15 דקות. שימו לב שהמיקסר שלכם לא מפזר את חום המנוע שלו כלפי מטה, עם מקסרים מהסוג הזה (בד"כ מיקסרים זולים ) לא ניתן להקציף קצפת