מאפינס עם שוקולד ופירות יער

מספר מצביעים: 1
מצרכים
1 מכל שמנת
2 ביצים
100 גרם חמאה מומסת
1 כף שמן
1/2 כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח
100 גרם שוקולד שבור לקוביות
150 גרם פטל טרי או 200 גרם פטל קפוא ומפשר

אופן ההכנה

בקערה מערבבים ביצים, שמנת חמאה ושמן.

בקערה נפרדת מערבבים קמח וסוכר ומאחדים את 2 התערובות.

מוסיפים שוקולד ופטל ומערבבים, יוצקים לתבנית שקעים משומנת.

מחממים תנור ל- 180 מעלות.
זמן אפייה כ- 25 דקות.

מצננים, מעבירים לכלי אטום, נשמר במקרר כ- 5 ימים.

הוסיפו תגובה

שם: איימל:

בבקשה מלאו את הפרטים החסרים

התגובה הינה באחריות כותבי התגובה בלבד. האתר שומר לעצמו את הזכות להסיר תגובות בהתאם לשיקול דעת העורכים. יאושרו רק תגובות אינפורמטיביות ומנומקות בלבד.