מתכון בטטה אפויה בתנור

מספר מצביעים: 4
מצרכים
בטטה בינונית
מלח ים
נייר כסף
שמן זית
חומץ בלסמי
מעט סוכר

זמן הכנה - 30 דקות

אופן ההכנה



לבטטה אפויה יש קסם של מדורה, אחרי ששמים אותה מספיק זמן בתנור היא מזכירה טעם של מדורה - אבל בצורה המתוקה יותר.

התכון פשוט קונים בטטה או שנים טריות בגודל בינוני או קטן - הגדולות סיביות מידי ולא נעים לאכול אותן. הן מתפרקות לסיבים גסים באפיה.


מערבבים את כל החומרים ועוטפים את הבטטה בנייר כסף. שמים בתנור ושכוחים מהבטטה, היא לא תישרף. אני אוהב לשים אותה לעוד 2-3 דקות על תחתית התנור בסיום האפיה כי אז היא משחימה מלמטה ומקבלת קריספיות.

הוסיפו תגובה

שם: איימל:

בבקשה מלאו את הפרטים החסרים

התגובה הינה באחריות כותבי התגובה בלבד. האתר שומר לעצמו את הזכות להסיר תגובות בהתאם לשיקול דעת העורכים. יאושרו רק תגובות אינפורמטיביות ומנומקות בלבד.