מתכון כרובית אפויה בתנור

מספר מצביעים: 2
מצרכים
כרובית בגודל בינוני
חמאה
שמן זית
מלח

אופן ההכנה

נוהגים לשייך את המתכון הזה לאייל שני, בעבר הוא הוא הגיש את המתכון במסעדת אברקסס צפון נדמה לי שהיום הכרובית מגיע בגרסה מצומצמת יותר. אבל אני חושב שהפיכת הכרובית למנת גורה אחראים בעיקר בטפאו שם המנה קטנה משמעותית ובתוספת מעט שמן סרדינים.


 


בכל אופן, המתכון הוא קל למדי - בשלב הראשון יש לקנות כרובית בגודל בינוני, להרתיח אותה בסיר עם מעט שמן ומלח כרבע שעה.


כשהרכרובית מתבשלת ונהית רכה מעט, מוציאים אותה מכסים בשמן זית, אפשר להוסיף חמאה והרבה ומפזרים מלח.


מכסים אתה כל בנייר כסף או נייר אפיה ומכניסים לתנור לכרבע שעה, לקראת הסוף פותחים את הנייר הכסף על מנת להשחים את הכרובית.







הוסיפו תגובה

שם: איימל:

בבקשה מלאו את הפרטים החסרים

התגובה הינה באחריות כותבי התגובה בלבד. האתר שומר לעצמו את הזכות להסיר תגובות בהתאם לשיקול דעת העורכים. יאושרו רק תגובות אינפורמטיביות ומנומקות בלבד.