מתכון לשקשוקה בציק צ'ק

מספר מצביעים: 37
מצרכים
2 ביצים
עגבניה בשלה
פלפל אדום
שן שום
פפריקה אדומה
מלח
פלפל
שמן

אופן ההכנה



שקשוקה הוא המזון הלאומי של מביני העיניין הישראלים. אם פלאפל הוא המתכון הישראלי האולטימטיבי, השקשוקה שייכת למבינים באוכל הישראלי, גברים ומילואימניקים. המתכון הזה מיועד לרעבים חסרי זמן: קוצצים את העגבניה והפלפל האדום ושמים במחבט קטן -מוסיפים מעט מים ונותים לזה להתבשל 10 דקות. מוסיפים את שן השן השום קצוצצה והתבלינים ומוסיפים עוד כחצי כוס מים. נותנים למים לרתוח, ושוברים את שתי הביצים פנימה, ומכסים לכ - 5 דקות בישול נוספות.



*** וכן - אין בצל! לא שמים בצל בשקשוקה, פשוט לא :)

הוסיפו תגובה

שם: איימל:

בבקשה מלאו את הפרטים החסרים

התגובה הינה באחריות כותבי התגובה בלבד. האתר שומר לעצמו את הזכות להסיר תגובות בהתאם לשיקול דעת העורכים. יאושרו רק תגובות אינפורמטיביות ומנומקות בלבד.