עוגיות חמאה ואגוזי לוז

פורסם על ידי בתאריך 2013-03-22
מספר מצביעים: 2
מצרכים
100 גרם חמאה
1 כוס קמח לבן
1/2 אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
1 ביצה טרופה מחלמות שלם וחצי מהחלבון.
60 גרם אגוזי לוז טרי
כמה שקדים לבנים

אופן ההכנה

מתכון קל בפשטותו עם טעם מדהים בעיקר מרגע הוצאת העוגיות. המתכון הזה מספיק לכ 30- 40 עוגיות תלוי בגודל. רצוי לעשות אותם קטנות יחסית קוטר 3 סנטימרים. מכניסים את כל החומרים יחד למעבד מזון עם סכין כפולה. מערבבים הכל עד שמקבלים כדור בצק. רצוי לתת ערוב עם היד לחומרים עוד לפני הפעלת המערבל על מנת ליצור תערובות אחידה ושווה בפיזור החומרים. מגלגלים את העוגיות ומסדקים על תבנית, ולתת להם מעיכה קלה לשטח אותם. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ 12 דקות, הכי טוב לשמור עליהן עד שהן משחימות. זה טעים! כבר ציינו?

הוסיפו תגובה

שם: איימל:

בבקשה מלאו את הפרטים החסרים

התגובה הינה באחריות כותבי התגובה בלבד. האתר שומר לעצמו את הזכות להסיר תגובות בהתאם לשיקול דעת העורכים. יאושרו רק תגובות אינפורמטיביות ומנומקות בלבד.