עוגת גבינה עם נטיפי סוכר

מספר מצביעים: 4
מצרכים
לבצק ; 50 גרם מרגרינה
1 ביצה
1/2 כוס סוכר
11/2 כוסות קמח תופח

למלית; 3 מכלי גבינה לבנה 9%
3 חלמונים
1 ביצה
3/4 כוס סוכר
2-3 כפות קמח
קליפת לימון מגוררת
מעט תמצית וניל

לקצף; 3 חלבונים
3 כפות סוכר

אופן ההכנה

בקערת המיקסר עם וו לישה מערבלים את מרכיבי הבצק היטב
עד לקבלת בצק חלק וגמיש.

מעבירים את הבצק לתבנית מס 25 ומרפדים בו תחתית ושוליים.

מנקים את קערת המערבל.

מכינים את המלית בהכנסת הגבינות לקערת המערבל וסוכר, מוסיפים
בהדרגה את הביצה והחלמונים, תמצית ווניל, קמח וקליפת לימון, מערבלים
עד לקבלת קרם חלק.

מניחים את קרם הגבינות על הבצק שבתבנית, מיישרים ומחליקים ,
מעבירים את התבנית לתנור.

מחממים תנור ל- 175 מעלות
זמן אפייה כ- 40 דקות או עד ששולי הבצק מזהיבים.

הקצף; בקערת המיקסר מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב, מוציאים את
העוגה מהתנור מניחים את שכבת הקצף על שכבת הגבינה, מיישרים וממשיכים
לאפות עוד כרבע שעה עד שהקצף משחים.

מוציאים מהתנור ומצננים.

הוסיפו תגובה

שם: איימל:

בבקשה מלאו את הפרטים החסרים

התגובה הינה באחריות כותבי התגובה בלבד. האתר שומר לעצמו את הזכות להסיר תגובות בהתאם לשיקול דעת העורכים. יאושרו רק תגובות אינפורמטיביות ומנומקות בלבד.