עוגת גבינה קרה

מספר מצביעים: 11
מצרכים
1 כוס חלב
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
2 חבילות פתי בר
500 גרם גבינה לבנה 5%
1 גביע שמנת חמוצה
1 מכל שמנת מתוקה
1/2 כוס סוכר

לעיטור תותים או אגוזים

אופן ההכנה

לקערה שטוחה יוצקים 2/3 מכוס החלב,תמצית וניל, טובלים את הפתי בר
בחלב ומסדרים בתבנית פיירקס בגודל 20X30, בשתי שכבות אחת מעל
השנייה.

בקערה נפרדת יוצקים את החלב שנותר, פודינג, גבינה וגביע שמנת, מערבבים
עד לקבלת עיסה חלקה ואחידה.

בקערה המיקסר שמים שמנת מתוקה וסוכר, מקציפים לקצפת רכה, מוסיפים
את הקצפת לעיסת הגבינה ומערבבים בתנועות קיפול.

יוצקים את העיסה על הפתי בר ומיישרים, עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר

מעטרים בחצאי תותים או באגוזים.

הוסיפו תגובה

שם: איימל:

בבקשה מלאו את הפרטים החסרים

התגובה הינה באחריות כותבי התגובה בלבד. האתר שומר לעצמו את הזכות להסיר תגובות בהתאם לשיקול דעת העורכים. יאושרו רק תגובות אינפורמטיביות ומנומקות בלבד.