עוגת דבש עם תמרים ותפוחים

מספר מצביעים: 1
מצרכים
3 ביצים
100 גרם חמאה
1 כוס דבש
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס קפה שחור חם מסונן
23/4 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
1/2 כוס קוביות תפוחים קטנטנות
1/2 כוס תמרים יבשים חתוכים לקוביות קטנות
1 כפית תערובת של קינמון, ג'ינג'ר יבש וציפורן

לפיזור 3 כפות שקדים לבנים פרוסים

אופן ההכנה

בקערה שמים ביצים, חמאה, סוכר דבש וקפה מסונן ומערבבים
היטב.

בקערה נפרדת מערבבים סודה לשתייה קמח, אבקת אפייה לתערובת
אחידה, מוסיפים לקערת העיסה תוך כדי ערבוב עד לקבלת בצק אחיד.

מוסיפים לבצק תמרים, תבלינים, ותפוחים, מערבבים עד שהם נטמעים
בבצק.

יוצקים את הבצק לתבנית 30X30 משומנת, מפזרים מעל באופן שווה
את השקדים.

מחממים תנור ל- 180 מעלות
זמן אפייה כ- 45 דקות
מוציאים מהתנור ומצננים.

חותכים לריבועים, ניתן לשמור בכלי אטום עד שבועיים ימים.

הוסיפו תגובה

שם: איימל:

בבקשה מלאו את הפרטים החסרים

התגובה הינה באחריות כותבי התגובה בלבד. האתר שומר לעצמו את הזכות להסיר תגובות בהתאם לשיקול דעת העורכים. יאושרו רק תגובות אינפורמטיביות ומנומקות בלבד.