עוגת טורט דיאטטית

מספר מצביעים: 9
מצרכים
5 ביצים
1/4 כוס סוכר
מעט חמאה לשימון התבנית
5 שקיות ממתיק על בסיס סוכר לוז
3 כפות שמן
4 כפות ליקר קפה
2 כפיות קליפת תפוז מגוררת
3/4 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה

בקערת המיקסר מערבלים ביצים, סוכר, ממתיק ומלח, מערבלים
במהירות גבוהה עד לקבלת קרם תפוח.

מנמיכים מהירות מוסיפים ליקר, שמן וקליפת תפוז, ממשיכים לערבל
עוד כדקה מסירים את הקערה מהמערבל .

מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה מערבבים בתנועות קיפול עדינות.

מעבירים לתבנית אפייה מס 24, מרפדים את תחתית התבנית והדפנות
בנייר אפייה ומשמנים קלות.

מחממים תנור ל- 200 מעלות
זמן אפייה כ- 10 דקות מנמיכים את חום התנור ל- 180 מעלות ואופים
עוד 15 דקות עד שפני העוגה זהובים מאוד, וקיסם הננעץ בה יוצא יבש.

מכבים את התנור ופותחים את הדלת, משאירים את העוגה להצטנן בתנור
הפתוח כמחצית השעה, העוגה תשקע מעט.

מחלצים את העוגה מהתבנית מסירים את נייר האפייה ומגישים.

אם רוצים מפלטים תפוז ומקשטים לפני ההגשה .

הוסיפו תגובה

שם: איימל:

בבקשה מלאו את הפרטים החסרים

התגובה הינה באחריות כותבי התגובה בלבד. האתר שומר לעצמו את הזכות להסיר תגובות בהתאם לשיקול דעת העורכים. יאושרו רק תגובות אינפורמטיביות ומנומקות בלבד.