עוגת שוקולד ופרג

מספר מצביעים: 4
מצרכים
1 וחצי כוסות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1/2 כוס שמן
5 ביצים מופרדות
חפיסת שוקולד מריר
1/2 כוסות קמח תופח
3-4 כפות קקאו
120 גרם פרג טחון
1/2 כוס מיץ תפוזים
2 כפות ברנדי

לעיטור
1/4 כוס מים, 120 גרם שוקולד ו-2 כפות חמאה

אופן ההכנה

בקערה יוצקים מים רותחים על השוקולד, משהים דקה ושופכים את המים
מקציפים עם החלמונים מוסיפים פרג עד לקבלת תערובת חלקה.

מקציפים את החלמונים עם סוכר הווניל וכוס סוכר עד לקבלת קצף יציב,
מוסיפים את השמן בזרם דק, ומאחדים עם בלילת השוקולד והפרג, מעבירים
לתבנית אפייה עגולה ומשומנת בקוטר 26 .

זמן אפייה כשעה.
אופים בחום של 170 מעלות.

הכנת הזיגוג
בסיר קטן מרתיחים חלב ויוצקים מעל השוקולד, טורפים לתערובת אחידה
מוסיפים חמאה וברנדי מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה .
יוצקים את הזיגוג על העוגה ומחליקים, מצננים עד להקרשת הזיגוג.

הוסיפו תגובה

שם: איימל:

בבקשה מלאו את הפרטים החסרים

התגובה הינה באחריות כותבי התגובה בלבד. האתר שומר לעצמו את הזכות להסיר תגובות בהתאם לשיקול דעת העורכים. יאושרו רק תגובות אינפורמטיביות ומנומקות בלבד.

תגובות

תמונת פרופיל

מתכון לא ברור

היי יופי של חומרים אך כלל לא ברור מה איפה כמה ומתי, עם זאת איפשרת יצירתיות וזה טוב לכשעצמו:-} אלי (2011-04-01 17:26:05)

4 מתוך 34 אנשים חשבו שהביקורת הזו עזרה להם. האם חוות דעת זו עזרה לך?