עוגת שקדים איטלקית

מספר מצביעים: 2
מצרכים
1 כוס עוגיות שקדים איטלקיות
200 גרם שקדים מולבנים
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה רכה
5 ביצים

אופן ההכנה

במעבד מזון שמים את השקדים, שוקולד, עוגיות וטוחנים,
מתקבלת מחית במרקם גס.

מעבירים את העיסה לקערה מערבבים עם החמאה, מוסיפים
סוכר וביצים אחת לאחר השנייה, מערבבים היטב.

מעבירים לתבנית אפייה מס. 24.
מחממים תנור ל- 150 מעלות
זמן אפייה כ- 20 דקות.

זורים מעט סוכר ואבקת קקאו ומגישים.

הוסיפו תגובה

שם: איימל:

בבקשה מלאו את הפרטים החסרים

התגובה הינה באחריות כותבי התגובה בלבד. האתר שומר לעצמו את הזכות להסיר תגובות בהתאם לשיקול דעת העורכים. יאושרו רק תגובות אינפורמטיביות ומנומקות בלבד.