פורים פורים עוגת פרג מנצחת

מספר מצביעים: 2
מצרכים
150 גרם חמאה רכה
1/12 כוסות סוכר
6 ביצים מופרדות
100 גרם אגוזים טחונים
200 גרם פרד טחון
4 כפות קוניאק
5 כפות פרורי לחם
1 כף קמח
1 שקית אבקת אפייה

לציפוי
100 גרם שוקולד מריר
30 גרם חמאה

אופן ההכנה

בקערה מערבבים חמאה 3/4 כוס סוכר וחלמונים, אגוזים טחונים קוניאק
ופרורי לחם, קמח ושקית אבקת אפייה ופרג, מערבבים יחד עד לקבלת
עיסה אחידה.

בקערת המיקסר מקציפים חלבונים עם 3/4 כוס סוכר,מקציפים עד לקבלת
קצף יציב, מאחדים את קצף הביצים עם תערובת הפרג מאחדים בתנועות
איטיות כדי שהקצף לא ייפול.

מעבירים את הבלילה לתבנית עגולה ומשומנת מס. 26
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
זמן אפייה כ- 45 דקות

מצננים, מכינים את הציפו ומורחים מעל העוגה, עוטפים בניילון נצמד
ושומרים במקרר עד להגשה.

הוסיפו תגובה

שם: איימל:

בבקשה מלאו את הפרטים החסרים

התגובה הינה באחריות כותבי התגובה בלבד. האתר שומר לעצמו את הזכות להסיר תגובות בהתאם לשיקול דעת העורכים. יאושרו רק תגובות אינפורמטיביות ומנומקות בלבד.